Thuis

Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel
Beperkt Co. van de Remsystemen van Weifangairui, werd opgericht in 2006. Wij zijn het gezamenlijke ondernemingsbedrijf. Het buitenlandse deel is Axletek, het beroemde assenbedrijf in Amerika, dat één van het grootste assen en vervangstukkenbedrijf in de markt van Noord-Amerika is.
Wij hebben R&D-Afdeling in Detroit, onze is technisch het hoge niveau in de wereld, en belangrijkst-technologie heeft de schatting door de autoriteiten van de V.S. overgegaan. De productenkwaliteit is veilig en betrouwbaar, en meer dan 90% de uitvoer naar Noord-Amerika zijn.
Ons bedrijf is reeds het certificaat van ISO9001, van TS16949 en van de V.S. CSA geworden.
Onze hoofdproducten omvatten remstootkussen, remschoen, assen en remassemblage.
Voor het remstootkussen en de remschoen hebben wij ongeveer 1500 punten voor de hoofdzakelijk persoonlijke en commerciële auto's, zoals Amerikaanse auto, Japanse auto en de auto enz. van Korea. Wij keurden de technische één-stap-methode goed om het remstootkussen te produceren zodat hebben onze producten de mooie verschijning en de regelmatige kwaliteit en de uitvoer naar vele landen. Wij hebben onze eigen technische Dienst en het eigen Laboratorium, inspecteren wij elke partijen van het materiaal en de producten om de kwaliteit te verzekeren. Elk van onze producten zijn vrij asbest - en wij hebben de materialen van semi-metallic, laag-metaal en ceramisch. De producten stemmen met de Chinese Norm van GB5763-98, Norm tl-110 van Duitsland en Amerika Standaardsae enz. overeen
Voor de remassemblage, hebben wij electrics en de hydraulica voor de aanhangwagens en het sta-caravan in de markt van Noord-Amerika en van Australië en hebben ook de punten voor lichte vrachtwagens en landbouwbedrijfvoertuigen in de binnenlandse en overzee markten met OEM kwaliteit.
Wij hebben onze eigen dringende workshop, niet alleen produceer de achterplaat voor onze eigen producten maar ook kan allerlei veroorzaken het stempelen voor het verschilvereiste.
Wij hebben ook de producten van assen, elektromagneten en diaplatform enz.
Als één van het snelle ontwikkelende bedrijf, heten wij de diverse klanten welkom met ons samenwerken om de alle-winst te krijgen. Gelieve te aarzelen niet om ons elke keer te contacteren.
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Beperkt Co. van de Remsystemen van Weifangairui, werd opgericht in 2006. Wij zijn het gezamenlijke ondernemingsbedrijf. Het buitenlandse deel is Axletek, het beroemde assenbedrijf in Amerika, dat één van het grootste assen en vervangstukkenbedrijf in de markt van Noord-Amerika is.

 

Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, beklemtoonde altijd het belang van groepswerk, is de teamgeest de kern van de onderneming geworden. Hoogst concurrerende zaken, niet alleen vereisen een perfect individu, maar ook hebben een perfect team. De talloze persoonlijke die geest, in een teamgeest wordt gecondenseerd, de ondernemingen kunnen bloeien, Eeuwige Stichting.

Het bedrijf vroeg vlot het besluit om te zijn. Zodat „noodzakelijk, zal zijn en moet worden beslist, en moet doen, en fruit.“ zal zijn

De bedrijven besteden aandacht aan de traditionele cultuur van het leren, traditionele cultuur door de bedrijfsfilosofie. Leidde het personeel tot de verpleeghuis specifieke die liefde, wordt georganiseerd om aan traditionele cultuur deel te nemen lerend, vestigde „kinderlijke godvruchtigheid zou moeten hebben, moeten twee hart“ hebben principe van werkgelegenheid.

Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd. Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd. Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Airui

Aantal werknemers : 450~500

Jaarlijkse omzet : 40 Million-60 Million

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd. Certificaten China Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd. Certificaten China Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd. Certificaten China Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd. Certificaten