Bericht versturen
Thuis

Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel
Weifang Airui Brake System Co., Ltd. werd in 2006 opgericht, een China-Hong Kong-Macao joint venture. Het heeft ook een strategische alliantie met Axle Teknology Group Inc.
Weifang Airui Brake System Co., Ltd. is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van aanhangwagens, aanhangwagenassen, remmen, chassis en onderdelen van het chassis.is een van de assen en onderdelen in Noord-Amerika, Australië, Europa en andere gebieden.
Ons bedrijf heeft de nationale CCC-certificering, IAFF16949 kwaliteitssysteemcertificering, IS014000 milieubeschermingssysteemcertificering,AMECA-certificering van Noord-Amerikaanse auto-onderdelen, QAI-certificering van de Canadian Standards Association, en Europese ECE-certificering, die een aantal technische patenten heeft verkregen en door klanten wordt erkend.
Het bedrijf beslaat een oppervlakte van 65.000 vierkante meter en heeft meer dan 500 werknemers, waaronder meer dan 50 professionele en technische personeelsleden voor onderzoek en ontwikkeling.ons bedrijf is gewijd aan de productie van aanhangwagens, camperwagens, assen, remmen, remtrommels, bladveerophangingen, connectoren, rollen en aanverwante onderdelen, waarbij O&O en verkoop worden geïntegreerd.
De producten worden voornamelijk geëxporteerd naar de Verenigde Staten, Canada, Australië en andere landen en gebieden.
In vergelijking met de binnenlandse uitvoer van soortgelijke produkten kunnen onze goederen meer dan 90% van deze goederen bedragen en hebben zij ook een marktaandeel van 40-50% in Noord-Amerika.
 
 
 
 CHINA Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0  CHINA Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Weifang Airui Brake System Co., Ltd. werd in 2006 opgericht, een China-Hong Kong-Macao joint venture. Het heeft ook een strategische alliantie met Axle Teknology Group Inc.

 

Sinds de oprichting van het bedrijf, altijd benadrukt het belang van teamwork, teamgeest is de kern van de onderneming geworden.niet alleen een volmaakt individu vereistOntelbare persoonlijke geest, gecondenseerd in een teamgeest, bedrijven kunnen bloeien, eeuwige stichting.

Het bedrijf vraagt om het decreet soepel te laten verlopen, zodat "het nodig is, en moet worden beslist, en moet worden gedaan, en zal vrucht dragen".

Bedrijven hechten aandacht aan de traditionele cultuur van leren, de traditionele cultuur in de hele bedrijfsfilosofie.georganiseerd om deel te nemen aan traditionele cultuuronderwijs, een "een moet kinderlijke vroomheid hebben, twee moeten hart hebben" principe van de werkgelegenheid.

Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd. Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd. Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Airui

Aantal werknemers : 450~500

Jaarlijkse omzet : 40 Million-60 Million

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd. Certificaten CHINA Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd. Certificaten CHINA Weifang Airui Brake Systems Co., Ltd. Certificaten